понеділок, 08 липня 2019 12:08

Аніта Луценко розкрила секрети ідеального пресу

Аніта Луценко розкрила секрети ідеального пресу
Аніта Луценко поділилась правилами красивого пресу. Фото: @anitasporty

Українська фітнес-тренерка Аніта Луценко розповіла, чому низ живота худне не так швидко, як його верхня частина.

Секретами красивого пресу жінка поділилась в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Луценко розкрила секрет любові до свого тіла

1. Коли робите вправи для пресу, ви качаєте прямий м'яз живота (від лобка до грудної клітини). Жирові відкладення в нижній частині живота - це природно для жінки.

2. Існує поняття "жирові пастки". Це ділянки жиру, де більше переважають альфа-рецептори, умовно, повільніше проходить процес метаболізму. Це в основному низ живота, стегна та сідниці, коліна або ікри. Із цих місць жир йде в останні моменти, вони худнуть найгірше. Важливіше харчування, ніж вправи.

3. Добре застосовувати місцеве поліпшення кровопостачання - масажі, щітки, лімфопресінг терапія (система циркуляції крові).

4. Вправи краще робити на всі групи м'язів, особливо великі (ноги, спина), а не тільки проблемні, щоб організм у цілому більше витрачав калорій.

5. Обов'язково зменшити хронічний стрес, у той же час - збільшити кількість гострого стресу з якісним відновленням після нього. Гострий стрес - це спорт, періодичне голодування (16/8, наприклад), загартовування, періодичне зменшення калорійності хоча б одного прийому їжі або його пропуск.

За словами Луценко, якщо виконувати ці правила, можна швидко досягти бажаного результату.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Anita Lutsenko (@anitasporty)

Тренер Аніта Луценко показала вправу, яка "вбиває" целюліт.

Зараз ви читаєте новину «Аніта Луценко розкрила секрети ідеального пресу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі