вівторок, 09 липня 2019 14:02

Анджеліна Джолі та Блейк Лайвлі: детокс-дієта набирає популярності в світі

Анджеліна Джолі та Блейк Лайвлі: детокс-дієта набирає популярності в світі
Детокс-дієта набирає популярності в світі. Фото: www.obozrevatel.com

Детокс-дієту вважають наймоднішим способом схуднення сьогодні. Це очищення організму від шлаків і токсинів, а схуднення - приємна частина такої дієти. Після детоксу покращується метаболізм і стан шкіри, зникають набряки.

Дієту розробив австрійський дієтолог Фелікс Майер у XIX ст. Щоб результат був кращим, він радив робити масажі та займатися фізичними навантаженнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як скинути 10 кг за 2 тижні

Під час детоксу варто відмовитись від кави, гострого, жирного, солодкого, менше їсти м'яса та риби. Додати до раціону бобові, овочі, каші, молочні продукти. Не можна проводити таку дієту частіше одного разу на місяць.

Під час детоксу харчуватись варто 5-6 разів на день, але невеликими порціями. Також не потрібно забувати про водний баланс.

Детокс має протипоказання. Не варто сидіти на детокс-дієті діабетикам, підліткам, вагітним, літнім людям, жінкам, які годують грудьми, людям із хронічними захворюваннями та людям на гормональних засобах.

Детокс-дієти притримуються світові зірки Анджеліна Джолі, Блейк Лайвлі, Сальма Хайек, Гвінет Пелтроу.

Раціон Анджеліни Джолі.
Сніданок: овочевий коктейль.
Перекус: будь-який фрукт.
Обід: зелений суп-пюре, шматочок хлібу, фруктовий фреш.
Вечеря: смузі.

Раціон Блейк Лайвлі.
Сніданок: зелений чай із імбиром, пюре із авокадо.
Перекус: мигдаль.
Обід: суп-пюре з овочів на пару.
Перекус: пюре з фруктів.
Вечеря: смузі.

Інтервальна дієта стала фаворитом цього року. Показує вражаючі результати на організм. Треба тренувати мозок, а не шлунок. Багатьом важко перелаштуватися. Бо можна їсти все, але за годинами.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі та Блейк Лайвлі: детокс-дієта набирає популярності в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі