понеділок, 19 червня 2017 02:24

5 правил, як отримати ідеальну засмагу

5 правил, як отримати ідеальну засмагу
Отримати гарну засмагу допоможе правильний режим засмагання. Фото: bag247.ru

Отримати гарну засмагу допоможе правильний режим засмагання. Якщо зловживати, то це негативно відобразитися на усьому літньому відпочинку.

Щоб отримати ідеальну і здорову засмагу, слід дотримуватися простих правил, пише 1+1.

1. Засмагати найкраще до 11:00 та після 16:00, коли сонячні промені менш агресивні.

2. Дотримуйтеся правила 10 хвилин: перший "підхід" засмагання має бути не довше 10 хв. Далі – півгодини відпочинку й наступний період уже можна збільшити ще на 10 хв. Тобто можна засмагати вже 20 хв. повертаючись на спину чи живіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ванни з сіллю підсилюють ефект від засмаги

3. Перед засмаганням обирайте сонцезахисний засіб не слабше 50 SPF. Коли шкіра трохи потемніє – 25 SPF. Для збереження матовості шкіри та посилення ефекту засмаги можете взяти 10 SPF.

4. Вода не рятує від опіків. На поверхні води ми отримуємо втричі більше сонячного опромінення, що збільшує ризик "згоріти".

5. Для здорової засмаги та доброго самопочуття більше пийте. Вода має бути негазованою, трохи прохолодною та трохи солоною.

Часто трапляється, що за кілька днів відпустки потрібно встигнути засмагнути як за тиждень. У цьому організм може сам допомогти, якщо їсти правильні продукти. Вони стимулюють вироблення меланіну, особливого пігменту, який робить шкіру золотистою. Він довше зберігає її бронзовий колір і захищає від шкідливих сонячних променів.

Зараз ви читаєте новину «5 правил, як отримати ідеальну засмагу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі