пʼятниця, 01 червня 2012 10:15

Зображення оновленого Toyota Auris потрапили в мережу

Майбутня модернізація Toyota Auris стала об'єктом чергової хвилі чуток. Приводом для них традиційно послужила нібито відсканована брошура з описом і фотографіями моделі, випущена для японських дилерів концерну.

Відскановані сторінки брошури були вперше опубліковані бразильським блогом Noticias Automotivas, учасники якого, втім, посилаються на якийсь японський журнал. Завдяки зусиллям учасників мережевого видання Carscoop в глобальній Мережі з'явилися і скани, що нібито зображують Toyota Auris з тюнінг-пакетом від відомого японського ательє Modelista.

Автор: Фото: auto.vesti.ru
 

Наскільки ця інформація достовірна, поки невідомо, але, судячи з фотографій, Auris отримає агресивнішу зовнішність в дусі деяких представлених раніше "Тойотою" концептів. Асиметрична центральна консоль нагадує рішення, що застосовуються на деяких моделях Lexus, а знаменитий масивний центральний тунель залишився в минулому.

За деякими даними, оновиться і моторна гамма хетчбека. Вона повинна поповнитися новим мотором об'ємом 1,4 л і потужністю близько 110 кінських сил. З'явиться і потужніший, ніж всі нинішні, силовий агрегат, що розвиває при 1,8-літровому об'ємі 144 "коні".

Автор: Фото: auto.vesti.ru
 

Якщо опубліковані в Інтернеті брошури дійсно існують, то, найімовірніше, публічний дебют п'ятидверного хетчбека Toyota Auris відбудеться на осінній виставці в Парижі. Варто зазначити, що подібна історія зі сканованими зображеннями - далеко не перша. Аналогічним чином задовго до офіційної інформації в Мережі з'явилися, наприклад, перші зображення оновленого Toyota Land Cruiser 200.

Зараз ви читаєте новину «Зображення оновленого Toyota Auris потрапили в мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі