вівторок, 28 травня 2019 10:49

Збільшать розмір штрафу за непристебнутий пасок

  До 510 гривень обіцяють штраф за непристебнутий ремінь. Фото: 5 канал
До 510 гривень обіцяють штраф за непристебнутий ремінь. Фото: 5 канал

Завтра у Раді відбудеться голосування за законопроектом №10131 щодо посилення відповідальності за порушення правил користування ременями безпеки та мотошоломами.

Законопроект передбачає збільшення штрафної санкції з 51 грн до 510 грн. Це той проект закону, який депутати не прийняли у грудні 2018-го, повідомляє auto.24tv.ua.

Тоді пропонували збільшення штрафу до 850 грн, але причиною відхилення стала масова відсутність депутатів через відпустки. Відхилений проект був зареєстрований повторно, тепер вже з меншим штрафом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Права" відновлять за 30 хв. - МВС

Укравтодор уклав угоду з однією з найбільших аудиторських компаній світу Deloitte для проведення аналізу фінансового та правового стану агентства.

Так агентство допоможе Укравтодору оптимізувати роботу. Крім того, хочуть залучати більше приватних компаній до співпраці, повідомляє глава Служби автомобільних доріг України Славомір Новак.

Зараз ви читаєте новину «Збільшать розмір штрафу за непристебнутий пасок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі