середа, 06 лютого 2019 15:14

Volkswagen показав оновлений Passat
36

Фото: Volkswagen

Німецька компанія Volkswagen офіційно презентувала оновлену модель Passat.

Рестайлінгу зазнали седан, універсал і версія "позашляховик" Alltrack, пише 24 канал.

Зовнішній вигляд моделі зазнав не дуже суттєвих змін. Авто має нову решітку радіатора, передній і задній бампери. У базовій версії машина отримала світлодіодні фари й ліхтарі. Ззаду на дверях багажника - напис Passat.

У салоні встановили мультимедійну систему 3-го покоління з підтримкою інтернет-радіо. Вона також в режимі реального часу інформує про пробки. Тачскрін доступний в 6,5-, 8- і 9,2-дюймових розмірах. Поєднується з модернізованою цифровою панеллю приладів.

Найбільших змін зазнали система безпеки в автомобілі. Модель здатна здатна на швидкості до 210 км/год рухатись в напівавтоматичному режимі. Авто має інтелектуальний круїз-контроль, асистента утримання смуги, помічника руху з причепом, функцію автопарковки і електромеханічний підсилювач гальм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найбільшого автовиробника світу

Також модернізували двигуни. Їх оснастили фільтром для зменшення шкідливих викидів. Бензинові мотори TSI доступні у варіантах на 150 к.с , 180 к.с. і 272 к.с.. Дизелі TDI - 120 к.с , 190 к.с. або 240 к.с.

У гібридній версії Passat GTE збільшили автономний пробіг на електротязі до 55 км по циклу WLTP. Раніше було 50 км.

Німецький автовиробник Volkswagen показав тізер концепт-кару e-buggy. Його бренд привезе на автосалон до Женеви у березні нинішнього року. Це буде багі на електротязі. Його побудували на платформі MEB. Концепт має низький кузов і великі пороги. У нього відсутній дах. Вітрове скло і арка захисту замінюють його.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen показав оновлений Passat». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі