пʼятниця, 10 лютого 2012 09:40

Volkswagen підготував серійну версію "зарядженого" кабріолета Golf
5

Фото: Фото: Volkswagen

Volkswagen може представити на Женевському автосалоні серійну версію кабріолета Golf GTI. Прототип "зарядженого" хетчбека з м'яким складаним верхом німці показали ще минулого року, але в серію кабріолет піде в більш стриманому варіанті.

Golf GTI з відкритим верхом відрізнявся агресивною зовнішністю з контрастними кузовними деталями й екстравагантними 19-дюймовими колісними дисками. У технічній начинці особливих змін не було помічено. Представлений в Австрії прототип був оснащений дволітровим мотором TFSI потужністю 210 кінських сил. За даними VW, на прискорення до 100 км/год у кабріолета йшло 7 секунд.

Найімовірніше, як повідомляє видання Auto Express, тим же самим двигуном забезпечать і серійну модифікацію, однак навряд чи вона збереже аеродинамічний пакет і колісні диски. Передбачається, що в VW в пару до мотора запропонують 6-ступінчасті МКПП і DSG.

Якщо припущення виявляться вірними, GTI Cabrio стане останньою модифікацією нинішнього покоління Golf GTI. Судячи з усього, в 2013 році модель оновиться, слідом за виходом на ринок сьомий генерації Volkswagen Golf. У той же час це буде перша за багато років відкрита версія "зарядженого" хетчбека: варіант з м'яким верхом мало тільки саме перше покоління Golf GTI, що випускалося у вісімдесятих роках минулого століття.

За чутками, в Volkswagen подумують і про випуск кабріолета на базі Golf R - з 270-сильним турбомотором і повним приводом. Однак остаточного рішення з цього приводу поки не прийнято.

Зараз ви читаєте новину «Volkswagen підготував серійну версію "зарядженого" кабріолета Golf ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі