вівторок, 02 березня 2010 17:30

В Женеві стартував знаменитий автосалон (ФОТО)
28

Toyota Auris
Фото: Reuters
Chevrolet Camaro Coupe
Concept 5 від Peugeot
Bugatti Veyron
Nissan Juke

Юбілейний 80-й Женевський автосалон відкриється 4 березня. Впродовж 10 днів у виставковому залі Geneva Palexpo глядачі зможуть ознайомитися з 80-ма новинками автомобільного світу.

Так, Audi привезе на Женевський автосалон свій довгоочікуваний A1. Цією новинкою компанія хоче відібрати частину покупців у Mini. А ось головним шоу-стопером британців стане їх перший кросовер Countryman. Alfa Romeo презентує свою Giulietta, на яку компанія покладає надії як на свого рятівника в скрутні часи.

Втім, автовиробники збираються підкорювати Женевський автосалон не тільки серійними автомобілями, а й ефектними концептами. Так, Mercedes покаже концепт CLS, на який компанія натякала в Детройті, показавши скульптуру машини, накриту полотном. Ї

А ось концепт SR1, який привезе Peugeot, стане не просто прообразом майбутньої моделі, але і початоком нової дизайнерської традиції марки.

Автосалон у Женеві вперше відбувся у 1905 році. Це єдиний європейський автосалон, що проходить щорічно.








Зараз ви читаєте новину «В Женеві стартував знаменитий автосалон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі