вівторок, 12 січня 2016 14:04

В Україні випускатимуть електромотоцикл

В Україні випускатимуть електромотоцикл

Незабаром у Києві налагодять складання електричних мотоциклів. Про це повідомляє ТопЖыр із посиланням на технічного директора компанії Electromoto Сергія Попова.

Йдеться про мотоцикли моделі SCOUT U1, які вже продають на українському ринку. Поки що велика частина готових вузлів приходить із Гонконгу, а в Україні збираються тільки акумулятори. Найближчим часом у Києві планують розшити збірку до крупновузлової.

Електромотоцикл SCOUT U1 може долати на одному заряді 55-60 км, при цьому його максимальна швидкість - 55 км/ч. В Україні його оснащують більш потужною батареєю, що дозволяє двоколісної "електричці" похвалитися більш серйозними характеристиками.

"Збираючи власні літієво-іонні батареї, ми отримуємо мотоцикл із максимальною швидкістю 75 км/год і пробігом до 110 км. Вартість 100 км пробігу на такому байку складе всього 1,2 грн. При цьому вартість самого мотоцикла — 2000 доларів", — повідомляє технічний директор компанії Electromoto Сергій Попов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійці анонсували лінійку електромотоциклів

Також українська версія SCOUT U1 отримає модуль зв'язку з гаджетом водія, на який буде встановлюватися додатково. Така "фішка" дозволить власнику стежити за місцезнаходженням байка, заблокувати / розблокувати мотоцикл на відстані, отримати інформацію про стан агрегатів (рівень заряду акумулятора / залишок шляху, пробігу), користуватися картою зарядних станцій і сервісів і т. п.

Зараз ви читаєте новину «В Україні випускатимуть електромотоцикл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі