вівторок, 05 листопада 2013 18:25

Тюнінгований Mercedes-Benz G 63 AMG поповнить колекцію автопарку поліції Дубая

Ательє Brabus представило для поліції Дубая тюнінговий варіант "зарядженого" позашляховика Mercedes - Benz G 63 AMG.

Поліцейський позашляховик оснащений 5,5 - літровим твін-турбо двигуном V8, потужність якого була збільшена з 544 до 700 кінських сил (максимальний крутний момент зріс при цьому з 760 до 960 Нм). З нуля до ста кілометрів на годину такий "Мерседес " здатний прискорюватися за 4,9 секунди - на п'ять десятих секунди швидше базового G 63 AMG.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Toyota показала автомобіль-хамелеон, який змінює колір під настрій водія

Максимальна швидкість досягла 240 кілометрів на годину (у стандартної машини - 210 кілометрів на годину). Крім того, новинка отримала новий обвіс кузова, спортивну випускну систему з хромованими патрубками, підвіску з двома варіантами настройки, обшитий чорною і червоною шкірою салон, а також 23 - дюймові колісні диски з покришками розмірності 305 /35.

В автопарку поліції Дубая тюнінговий G -Class приєднається до чотирьохдверки BMW M6 Gran Coupe, доопрацьованого тюнінг- ательє Roush купе Ford Mustang, гіперкара Bugatti Veyron, а також Aston Martin One -77, Mercedes - Benz SLS AMG, Bentley Continental GT, Chevrolet Camaro, Lamborghini Aventador і Ferrari FF.

Зараз ви читаєте новину «Тюнінгований Mercedes-Benz G 63 AMG поповнить колекцію автопарку поліції Дубая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі