пʼятниця, 22 березня 2013 14:13

Toyota показала перше фото нового Highlander

Концерн Toyota починає розігрівати публіку перед головною своєю прем'єрою на Нью-Йоркському автосалоні. Опубліковано перший тизер нового покоління великого кросовера Highlander, зробити з якого якісь висновки представляється скрутним.

Автор: Фото: toyota.com
  Toyota Highlander
Toyota Highlander

Японці не стали демонструвати новий Highlander на недавній виставці у Женеві зі зрозумілих причин: основним ринком збуту для найбільшого кросовера Toyota є Сполучені Штати. У Північній Америці кросовер займає друге за популярністю місце серед усього модельного ряду Toyota.

Вже відомо, що кросовер отримає повністю нову зовнішність, і тизер це тільки підтверджує. Він зображує головну фару і частину радіаторної решітки. Їх зовнішній вигляд дозволяє припустити, що новий Highlander буде більше схожий на седан Camry, ніж на "молодшого брата" RAV4.

Технічні характеристики новинки японці як і раніше тримають в секреті. Тим не менш, навряд чи моторна гамма кросовера зазнає радикального перегляду, як це було з уже згаданим RAV4. Highlander як і раніше буде пропонуватися з приводом тільки на передню або на обидві осі, і з двома силовими агрегатами: базовим 2,7-літровим і 3,5-літровим V6, який також служить основою для гібридної силової установки.

Зараз ви читаєте новину «Toyota показала перше фото нового Highlander». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі