середа, 20 лютого 2013 09:58

З'явилося перше фото кабріолета Toyota GT86

Стали доступні перші зображення Toyota GT86 у кузові кабріолет. Автомобіль, офіційна презентація якого відбудеться на автосалоні в Женеві, був помічений в столиці ПАР - Кейптауні. Про це повідомляє Car Magazine.

 

Як можна бачити на фото, крім відсутності жорсткої даху, від свого побратима-купе відкрита Toyota GT86 відрізняється тільки іншим багажником. Поки залишається незрозумілим, чи будуть якісь зміни в інтер'єрі та який верх отримає кабріолет - м'який чи жорсткий.

Як і купе, кабріолет Toyota GT86 буде оснащуватися 2-літровим чотирициліндровим "опозитником" Boxer, який буде здатний розвинути 200 к.с. потужності і 205 Н ? м пікового крутного моменту. Про дату початку продажів кабріолета, а також ціни, не повідомляється.

Нагадаємо, нині також відомо, що японські фахівці ведуть роботи над ще однією, більш потужною версією Toyota GT86, яка буде гібридною. Крім бензинового двигуна, новинка отримає електромотор, що працює від суперконденсаторів, завдяки чому сукупна потужність "зарядженої" Toyota GT86 сягне понад 250 к.с. Вихід такого купе запланований на 2015 рік.

Зараз ви читаєте новину «З'явилося перше фото кабріолета Toyota GT86». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі