пʼятниця, 01 березня 2013 17:17

Toyota опублікувала фотографії відкритої GT86

Хоча дебют відкритої модифікації спорткара Toyota GT 86 відбудеться 5 березня на автосалоні в Женеві, представники марки не втрималися і розсекретили машину завчасно, опублікувавши в мережі знімки нового родстера. Тим не менш, технічну інформацію щодо відкритого GT 86 в Toyota все-таки вирішили притримати до офіційного дебюту.

Швидше за все, машина залишить при собі 2,0-літра двигун на 200 кінських сил потужності. Конструкція даху у відкритій Toyota GT 86 буде класичною. Родстер отримає м'який дах, однак буде вона оснащена електроприводом або її доведеться складати вручну, не уточнюється.

У салоні Toyota GT 86 з'явилася шкіряна обробка, а стандартну мультимедійну систему замінили на більш простий комплекс з магнітофоном і набором датчиків. На панель також встановили тримач для смартфона у вигляді емблеми "GT 86".

Зазначимо, що спорткар Toyota GT 86 спочатку розроблявся з оглядкою на поповнення лінійки кабріолетом. Про це ще в минулому році заявив головний інженер проекту Toyota GT 86 Тетсуя Тада.

/media/video/485182/1_485182.mp4

Зараз ви читаєте новину «Toyota опублікувала фотографії відкритої GT86». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі