четвер, 02 червня 2011 15:31

Skoda показала Fabia без даху

Компанія Skoda представила концептуальну версію хетчбека Fabia без даху. Автомобіль, що отримав назву RS 2000, підготовлений до 30-річного ювілею фестивалю Worthersee Tour, що проходить цими днями в Австрії.

Новинка побудована в стилістиці ралійної "Фабії" з розширеними колісними арками і 18-дюймовими білими колісними дисками, капотом з вентиляційними прорізами, накладками на пороги кузова і заднім дифузором. Відкритий автомобіль, як і серійний хетчбек, має четверо дверей і чотири посадкових місця, а відсутність даху і спадаюча лінія скління, за словами представників "Шкоди", дозволяє пасажирам бути "сам на сам".

Попереду в салоні встановлені спортивні "ковші" з чотирьохточковими ременями безпеки, а приладова і дверні панелі оброблені карбоном.

Концепт-кар оснащений системою повного приводу і дволітровим бензиновим твін-турбо мотором "потужністю близько 200 к.с". Крім того, автомобіль отримав розширену на 120 мм колію, а маса відкритої "Фабії" становить 1200 кг.

Нині Skoda Fabia RS 2000 є виключно шоу-каром і запускати таку машину в серію не планується.

Зараз ви читаєте новину «Skoda показала Fabia без даху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі