четвер, 16 квітня 2020 15:50

Porsche не вважає Tesla своїм конкурентом

Porsche не вважає Tesla своїм конкурентом
Електричний Porsche вартуватиме понад $100 тис. Фото: itc.ua

На відміну від американської компанії Tesla, яка женеться за обсягом продажів, німецький Porsche ставить на ексклюзивність. Представник німецького бренду заявив, що Porsche і Tesla – не конкуренти, оскільки в компаній різні завдання.

Німецький автовиробник не вважає Tesla прямою загрозою, зауважив керівник відділу досліджень і розробок Porsche Майкл Штайнер. Бо американська компанія "націлена на досягнення великого обсягу продажів".

Окрім цього, представник Porsche додав, що їхня компанія ніколи не робитиме машин масового сегмента. Навіть якщо порівняти ціни на нові електрокари Porsche Taycan і Model 3 від Tesla, стає зрозуміло, що Porsche мало цікавиться підходом Tesla до масового ринку. Так, Porsche Taycan вартує 103 800 доларів, а Model 3 - 39 990 доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: KIA продає новий седан за 7 тисяч доларів

Toyota презентувала кросовер Harrier нового покоління. Про це повідомляє Top Gear. Новинка отримала ту ж платформу, що і Toyota RAV4.

Зараз ви читаєте новину «Porsche не вважає Tesla своїм конкурентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі