понеділок, 11 квітня 2011 13:36

Новий Audi A6 вартістю 40 тис. євро економить до 19% пального
9

Фото: Фото: Автоконсалтинг

Компанія "Порше Україна" офіційно представила новий Audi A6.

У базовій комплектації передбачена автоматична система клімат-контролю і інтерфейс MMI, що включає аудіосистему з високою якістю звучання. У всіх автомобілях уже встановлена ??кнопка запуску / вимикання двигуна, багатофункціональне рульове колесо, яке дозволяє водієві регулювати налаштування звуку, керувати телефоном та навігацією, якщо вона встановлена.

Крім того, "в базі" є два TFT-дисплея, функція Start-Stop c системою рекуперації енергії (крім автомобілів з двигуном 3.0 TDI), система Audi drive select, що дозволяє водієві управляти налаштуваннями ходової частини, чутливості керма і педалі акселератора, а також настройками роботи АКПП.

Передньопривідні моделі оснащуються по-спортивному налагодженою системою ESP з системою електронної імітації блокування міжколісного диференціала.

Завдяки системі Audi pre sense автомобіль отримав 5 зірок в краш-тесті NCAP.

Порівняно з попереднім поколінням, всі нові Audi A6 відрізняються зниженою (до 19%) витратою палива. За показниками паливної ефективності A6 немає рівних в сегменті. При цьому шкідливі викиди в атмосферу скоротилися до 12%.

Новий Audi A6 вже представлений в офіційній дилерській мережі Audi в Україні. Вартість автомобіля з двигуном 2.8 FSI становить від € 39 995. Модель з двигуном 2.8 FSI quattro варто трохи дорожче - від € 42 295. Ціна Audi A6 з двигуном 3.0 TFSI quattro, максимальна швидкість якого може досягати 250 км / год, становить € 53 400. Вартість Audi A6 із найбільш економічним дизельним мотором 3.0 TDI quattro потужністю 245 к.с. складе від € 56 000.

Зараз ви читаєте новину «Новий Audi A6 вартістю 40 тис. євро економить до 19% пального». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі