вівторок, 04 травня 2021 16:07

Німецькі механіки склали список найбільш проблемних авто

Німецькі механіки склали список найбільш проблемних авто
Найбільш проблемні авто: німецькі інженери назвали марки. Фото: unsplash

Механіки з німецького автоклубу ADAC склали рейтинг автомобілів, які найчастіше доставляють технічні проблеми власникам. В основі дослідження - статистика по поломках автомобілів 25 марок віком від трьох до 10 років. Ці поломки сталися за перші місяці цьогоріч.

Найбільше ненадійними є 10-річні Kia Ceed з відсотком відмов вузлів і агрегатів в 52,7%. В ADAC зазначають, що ці авто до трьох років майже не турбують власників. Згодом поступово мають технічні проблеми. З ладу виходять найчастіше стартер, бензонасос, електричні ланцюги і свічки запалювання. Про це повідомляє MMR.

Наступним є Hyundai i20 з відсотком несправностей у 42,2%. Найчастіше ламаються стартер, дверні замки та система запалювання.

Третє місце посів Kia Sportage з відсотком поломок у 38,6%. Він має такі ж проблеми, як і Ceed.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продайте цього шарпака і забудьте – коли варто збути авто

Інженери ADAC виокремили також Smart Forfour (32,8%), Opel Insignia (32,1%), Ford S-Max (30,7%) і Renault Kangoo з 30,1% поломок.

До 2030 року у світі значно збільшиться кількість автомобілів, фургонів, вантажівок і автобусів на електриці. Очікують, що показник зросте з 11 млн до 145 млн. Перший глобальний звіт Міжнародного енергетичного агентства про електромобілі показав, що продажі в першому кварталі 2021 року стали в 2,5 рази вищими, ніж торік.

Зараз ви читаєте новину «Німецькі механіки склали список найбільш проблемних авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі