неділя, 11 вересня 2011 12:32

На "Автошоу" показали перший у світі автомобіль
29

Фото: Фото: Володимир Мукан

9 вересня стартувало восьме за рахунком "Столичне автошоу" на території автоцентру на Столичному шосе, 90, у Києві.

На виставці представлено понад 11 світових автомобільних брендів, у павільйонах і на майданчиках стоїть більше 200 машин. За словами організаторів, під час заходу покажуть 12 нових автомобілів.

Почалося "Столичне автошоу" із урочистого відкриття на головній сцені. Після цього відбулася перша у Європі презентація німецького всюдихода  Mercedes-Benz M-Klasse третього покоління.. Поряд з ним поставили суперкар Mercedes-McLaren SLR Stirling Moss. Він розганяється до "сотні" за 3,5 с, максимальна швидкість становить – 350 км/год. Коштує такий Mercedes 11 млн грн.

Крім того, на честь 125 річниці Mercedes-Benz на захід привезли перший у світі автомобіль "Бенц Моторваген", запатентований 1886 року Карлом Бенцом. Він триколісний, розвиває максимальну швидкість 15 км/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Столичному автошоу показали перший український електромобіль (ФОТО)

Через годину відвідувачів познайомили із трьома новинками від Chery. Це оновлений позашляховик Chery Tiggo, седан Chery Elara та серійний електромобіль Chery M1 EV.На стенді американської марки Chevrolet стоять, накриті полотнами, дві новинки — хетчбек Chevrolet  Cruze та  Chevrolet Camaro. Останній з листопада продаватимуть в Україні офіційно.

У суботу в рамках виставки відбулося мотобайкшоу та показ ретро-автомобілів.

Вхід на автовиставку вільний, від метро Видубичі до Автоцентру на Столичному, де проходитиме захід, можна буде добратися безкоштовними автобусами із написами "Столичне автошоу", а також на маршрутному таксі №43.

Зараз ви читаєте новину «На "Автошоу" показали перший у світі автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі