вівторок, 11 січня 2011 11:31

На автошоу у Детройті показали новий Passat і кросовер Hyundai (ФОТО)
16

Porsche 918 RSR
Фото: Фото: Reuters
Chrysler 300
Buick Verano
Ford C-Max
Ford Vertrek

У Детройті в понеділок, 10 січня, відкрився Північноамериканський Міжнародний автосалон.

За традицією, протягом перших кількох днів автошоу працюватиме лише для представників ЗМІ та фахівців. Для широкої публіки двері автосалону будуть відкриті з 15 по 23 січня.

Як відзначають експерти індустрії, цього року виставка проходитиме в умовах "повернення до життя" американського автопрому. На ній заплановані від 30-40 світових прем'єр.

"Родзинкою програми" автосалону, як очікується, стануть компактні автомобілі від американських виробників. Це, на думку фахівців, дійсно знакова подія. Компанії з США нарешті наважилися дати бій в цьому секторі ринку, на якому перевага довгі роки була в азіатського автопрому, пише ИТАР-ТАСС.

Вперше автомобільна виставка в Детройті відбулася 1907 року. Тривалий час в ній брали участь виключно американські автомобільні компанії.

Міжнародний статус виставка отримала 1989 року, а разом з ним і нову назву - Північноамериканський Міжнародний автосалон. Поряд з Женевським, Паризьким і Франкфуртським, він належить до провідних автосалонів у світі. Цього року на автосалоні в Детройті представлені близько 60 новинок, а також концепт-кари і шоу-кари.

Зараз ви читаєте новину «На автошоу у Детройті показали новий Passat і кросовер Hyundai (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі