вівторок, 01 березня 2011 16:34

Автошоу в Женеві "підірвали" італійські концепт-кари
35

Volkswagen Golf Cabriolet
Фото: Фото: Reuters
Volkswagen Golf Cabriolet
Концепт-кар Volkswagen VW Bully
Концепт-кар Audi A3
Концепт-кар BMW Vision Connected Drive

У Швейцарії проходить найбільша автомобільна подія у світі - 81-й Міжнародний Женевський автосалон. Компанії представляють тут найяскравіші концепти і серійні моделі - від масових і доступних, до суперкарів вартістю більше $ 1 мільйона.

На виставці, яка буде відкрита для публіки з третього березня, представлять близько 170 світових і європейських прем'єр.

Центральним мотивом 81-го автошоу стане не екологічність автомобілів, як це було в минулому, а зручність водія. На перше місце ставиться вже не кількість з'їдених літрів, а задоволення, одержуване від управління автомобілем, свобода пересування і дизайн. Саме таким бачить поточний рік керівництво автошоу. І саме на ці цінності все частіше звертають увагу автовиробники зі світовим іменем.

Женевський автосалон цього року обіцяє бути як ніколи багатий на надпотужні новинки. На тлі тенденції останніх років гібридизації та електрифікації всього і вся велика кількість суперкарів не може не радувати справжніх ентузіастів швидкості.

Головною подією цьогорічного Женевського автосалону вже стали італійські концепт-кари: Ferrari, Bugatii, Lamborgini, Pagani.

У виставці візьмуть участь понад 260 сервісних компаній і виробників, що представляють свої технічні новинки.

Зараз ви читаєте новину «Автошоу в Женеві "підірвали" італійські концепт-кари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі