вівторок, 07 березня 2017 15:23

Як Infiniti оновила седан Q50
6

Infiniti Q50 2018
Infiniti Q50 2018
Infiniti Q50 2018
Infiniti Q50 2018
Infiniti Q50 2018

Японська компанія презентувала нове покоління люкс-седану Infiniti Q50.

Змінили передню частину і "корму". На капоті з'явились виразні лінії. Збільшили радіаторну решітку.

Також виділили задній бампер - тепер він масивніший, в іншому кольорі. Такий бампер підкреслює дві вихлопні труби. Крім цього, новий бампер має оригінальний додатковий стопак. Він вплавлений в метал, що візуально ділить бампер навпіл.

Седан Q50 2018 модельного року оснастили комплексом систем допомоги водієві ProPILOT. Це прототип майбутнього повноцінного автопілота Nissan. Система дозволяє автомобілю рухатися без участі водія в одній смузі. Машина може самостійно їхати за іншим авто на швидкості від 30 до 130 км / год, а також повністю зупинитися в разі потреби, передає autocentre.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Porsche Panamera перетворили в універсал

Седан має 3,5-літровий 6-циліндровий двигун. Він видає 310 к.с. Двигун працює у парі з 7-ступеневою автоматичною коробкою передач.

За чутками, машину обладнають гібридною установкою. Але детальніші характеристики оголосять після презентації на Женевському автосалоні цього місяця.

Всередині встановили приладову панель з двома сенсорними екранами. Один з них є навігатором, другий - управляє клімат-контролем і іншими функціями авто.

Основною родзинкою інтер'єру стала обробка сидінь, яка залежить від відтінків на приладовій панелі. Якщо є червоний акцент панелі, то чохли та кермо матимуть смуги того ж відтінку.

Японський автовиробник заявив, що кросовер QX50 наступного покоління вийде на ринок в 2018 році.

Зараз ви читаєте новину «Як Infiniti оновила седан Q50». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі