четвер, 18 січня 2024 16:49

Honda представила практичний бюджетний кросовер, який вдвічі дешевший за Duster
6

Honda представила новий бюджетний кроссовер WR-V
Фото: bestcarweb.jp
Honda представила новий бюджетний кроссовер WR-V
Honda представила новий бюджетний кроссовер WR-V
Honda представила новий бюджетний кроссовер WR-V
Honda представила новий бюджетний кроссовер WR-V

Практичний бюджетний кросовер Honda WR-V представили офіційно в особливому вигляді.

Цей автомобіль є конкурентом Renault Duster, а коштує вдвічі дешевше - лише $13 000. Фото новинки показав портал BestCarWeb.

Автомобіль називається Honda WR-V Field Explorer. Цей варіант бюджетного кросовера показали на виставці у межах автошоу в Токіо. Особлива модель показує можливості кастомізації за допомогою офіційних аксесуарів компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Презентували новий Ford Kuga - фото та особливості кросовера

Від стандартного кросовера Honda новий Field Explorer відрізняється тонованою світлотехнікою, додатковими габаритними вогнями, чорною обробкою замість хромованого декору й великим написом Honda спереду замість логотипа.

Ціна нової Honda WR-V - від $13 200 у базовому виконанні. Але привабить новинка покупців не лише дешевизною, а й практичністю. Об'єм багажника становить 458 л.

Новинку оснащують 1,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 121 к.с. та варіатором. Привід лише передній. Ціну на пакет аксесуарів поки що не розкривають.

Корейська компанія Hyundai представила бюджетний кросовер Hyundai Creta 2024.

Один з основних суперників Renault Duster виявився також вдвічі дешевшим.

Зовнішність авто виконали у стилі сучасного Hyundai Tucson з інтегрованими фарами та Santa Fe з його "квадратною" стилістикою.

Зараз ви читаєте новину «Honda представила практичний бюджетний кросовер, який вдвічі дешевший за Duster». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі