середа, 15 лютого 2012 10:50

Фотошпигуни розсекретили інтер'єр Opel Junior

Випробувачам хетчбека Opel Junior не вдалося утримати в таємниці інтер'єр майбутньої новинки. Фотошпигуни зняли салон прототипу під час дорожніх тестів. Поява компакта у продажу очікується вже наступного року.

Опублікували зображення інтер'єру Opel Allegra/Junior користувачі порталу Autoblog.nl. Стверджують, що архітектура салону хетчбека має виразний ретро-відтінок і нагадує інтер'єр Fiat 500 або Mini. Крім того, зазначено, що центральна консоль сфотографованого прототипу, судячи з усього, оснащена базовою мультимедійною системою з тих, що Opel збирається пропонувати для новинки.

Раніше повідомлялося, що Opel Junior (під такою робочою назвою хетчбек фігурує на сьогодні) буде побудований на укороченій платформі Opel Corsa, а його екстер'єр багато в чому перегукується з концептом Trixx, представленим ще в 2004 році. При цьому відомо, що Junior не стане заміною субкомпакт Agila - в Opel вважають, що майбутня новинка повинна конкурувати із згаданими вже Fiat 500 і Mini Cooper, тоді як суперниками Opel Agila в Європі вважаються Ford Ka і Volkswagen Lupo/up!

Між тим, відомо, що подібне позиціонування не надто сильно вплине на ціну: очікується, що Opel Junior коштуватиме близько $12 тис. Продажі хетчбека стартують в наступному році, а ось прем'єра прототипу може відбутися вже на Женевському автосалоні.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни розсекретили інтер'єр Opel Junior». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі