понеділок, 21 травня 2018 14:52

Чим унікальний Mini Cooper для весілля принца Гаррі
6

Фото: autoconsulting.

На честь весілля Принца Гаррі і актриси Меган Маркл презентували автомобіль MINI Hatch.

Модель існує в єдиному екземплярі, повідомляє Аutoconsulting.

"Раді, що нашому брендові з більш як 60-річною історією випала честь підготувати для головної події року цей особливий подарунок. Команда дизайнерів MINI створила воістину незвичайний автомобіль. Унікальний малюнок на даху поєднаний з деталями інтер'єру і екстер'єру, виготовленими за спеціальною технологією 3D-друку. Нестандартна вишивка на оббивці сидінь робить цю модель неповторною", - каже глава британського бренду MINI Design Олівер Хейлмер.

Модель пофарбували у сріблясто-блакитний колір. По всій довжині кузова зліва і справа проходить чорна лінія. Фірмові "бічні зябра" MINI надрукували на 3D-принтері. Дизайнери також використали хром у обрамленні шестикутної решітки радіатора, ручки дверей, а також у окантовці передніх і задніх фар. Передні фари пофарбували у темно-синій колір. Задні ліхтарі - відтінку металік.

Авто має розписаний дах. У графіці об'єднали елементи британського прапора Union Jack Принца Гаррі та зоряно-смугастого прапора Сполучених Штатів Меган Маркл.

Коли автомобіль відкритий, на землі перед дверима водія і переднього пасажира проектується спеціальне привітання Just Married.

Салон оздоблений шкірою Satellite Grey і темно-синіми хромованими деталями. У бічних панелях, біля керма і в підголівниках - червоно-білі вставки. Вони - продовження малюнку, що на даху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі та Меган Маркл одружилися - фото та відео з вінчання

Після завершення весільної церемонії авто передали Британській організації з боротьби з дитячим ВІЛ (CHIVA). Потім MINI виставлять на аукціон. Отримані від продажу автомобіля кошти спрямують на рахунок однієї з благодійних організацій. Її обере королівська пара.

Базова модель автомобільної марки MINI з'явилася на ринку 1959 року. З 2001-го авто почали випускати в оновленій версії. Дизайн повернувся до класичної культової моделі 1960-х.

Зараз ви читаєте новину «Чим унікальний Mini Cooper для весілля принца Гаррі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі