вівторок, 15 січня 2013 16:42

Aston Martin відсвяткував 100-річчя: від перших моделей до авто Бонда та сучасного Vanquish

Бренд Aston Martin сьогодні, 15 січня, 2013 року, з нагоди святкування столітнього ювілею представив у своїй штаб-квартирі найстарішу збережену модель - прототип A3 1921 року.

У Лондоні пройшов спеціальний прийом, під час якого актор сер Джон Стандинг нагадав гостям історію бренду.

Він розповів, як сто років тому Лайонел Мартін і Роберт Бамфорд об'єдналися і заснували компанію під назвою Bamford&Martin. Після успіху Роберта в гонці Aston Clinton Hillclimb компанія змінила свою назву на Aston Martin.

Організатори запланували чимало заходів, починаючи від відвідування місць, пов'язаних з відомим агентом 007 - найвідомішим у світі споживачем автомобілів цієї марки, і закінчуючи ралі, маршрут якого пролягатиме через шість європейських країн.

Крім того, Aston Martin представив новинку Centenary Edition, яку сконструювали спеціально до 100-річчя. Автомобіль пофарбований спеціальною фарбою, яка дає різні відтінки на різних ділянках рельєфу кузова. Про технічні характеристики та ціну новинки поки не повідомляється.

/media/video/477140/1_477140.flv

Зараз ви читаєте новину «Aston Martin відсвяткував 100-річчя: від перших моделей до авто Бонда та сучасного Vanquish». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі