пʼятниця, 26 серпня 2011 09:33

Aston Martin везе до Франкфурту серійний V12 Zagato

Британський виробник спорткарів Aston Martin готує масовий наступ на найближчий автосалон, який пройде у Франкфурті в середині вересня поточного року. Частиною великої експозиції бренду стане і спільне творіння "Астона" та відомого кузовного ательє - Aston Martin V12 Zagato.

Aston Martin обіцяє найбільшу експозицію своїх сучасних автомобілів, що коли-небудь приїжджала на автошоу. На автосалон у Франкфурт компанія привезе два примірники V12 Zagato, які пройшли "підготовку" на 24-годинній гонці на Нюрбургринзі.

На "візку" з високоміцного алюмінію і карбону встановлений потужний 6-літровий двигун V12, що розвиває 510 к.с. потужності і 570 нм крутного моменту.

Дрібносерійне виробництво дорожньої моделі вартістю 330 тис. фунтів стерлінгів почнеться влітку наступного року. Усього побудують 150 машин.

У Франкфурті компанія представить перші два примірники V12 Zagato в тій же комплектації, в якій модель виступала на перегонах в Німеччині, що включає спортивний аеродинамічний обвіс. Заводська команда, що готувала машину, навіть дала власні імена моделям - Zig та Zag.

Крім гоночного спорткара, на стенді компанії будуть представлені суперкар One-77 та дві новинки Virage і Vantage S. Разом з анонсом своєї участі у франкфуртському автосалоні, Aston Martin оприлюднив перші зображення дорожньої версії V12 Zagato, яка і піде у виробництво.

Зараз ви читаєте новину «Aston Martin везе до Франкфурту серійний V12 Zagato». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі