четвер, 07 травня 2020 18:31

Анонсували потужний кросовер-електрокар Skoda Enyaq iV
5

Skoda Enyaq iV
Фото: Skoda
Skoda Enyaq iV
Skoda Enyaq iV
Skoda Enyaq iV
Skoda Enyaq iV

Наступного року компанія Skoda презентує нову модель Enyaq iV, яка стане не тільки найпотужнішою в історії чеської марки, а першим задньопривідним автомобілем за 30 років.

Кросовер Enyaq iV буде фактично першою електричною моделлю, від самого початку розробленою, як електрокар, повідомили на AUTO24.

Новинка отримає платформу MEB Volkswagen Group, на якій німці також будують VW ID 4.

На сьогодні відомо, що Enyaq буде довжиною 4648 міліметрів, 1877 міліметрів в ширину і 1618 міліметрів у висоту, отримає велику колісну базу у 2765 міліметрів та місткий багажник на 585 літрів, при розкладених задніх сидіннях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Nissan залишається: плітки про вихід компанії з європейського ринку виявилися неправдою

Тим, хто захоче придбати Skoda Enyaq iV, запропонують на вибір машини з акумулятором на 55 кіловат-годин, 62 або 82. У першому випадку кросовер зможе долати на одному заряді до 340 кілометрів, середня батарея дозволить проїхати 390 кілометрів, а найбільша – до 500.

Кросовер з найменшою батареєю базової версії отримав 146-сильний електромотор із приводом на задні колеса. Проміжний варіант означає потужність електромотора у 177 к.с., а найбільша батарея поєднається з мотором, потужністю 201 к.с. Топовим виконанням кросовера виділили двомоторні силові установки з повним приводом. Потужність пари моторів може бути 261 або 302 к.с. Запас ходу в обох випадках буде однаковим – 460 кілометрів. Імовірно, найпотужніший варіант отримає позначку RS.

Створюватимуть Skoda Enyaq на домашньому заводі марки у Млада Болеславі з кінця 2020 року, а у продаж електрокар надійде на початку наступного року. Перша серія з 1895 машин матиме особливу комплектацію "Founder's Edition", на честь 125-ї річниці заснування бренду.

У Дніпрі продають незвичайний Opel Combo 1990 року.

Цей 30-річний фургон допрацювали так, щоб він виглядав ефектніше і нестандартно, повідомили в Автоцентрі.



Зараз ви читаєте новину «Анонсували потужний кросовер-електрокар Skoda Enyaq iV». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі