четвер, 03 березня 2016 14:57

Як тюнінгують Daewoo Matiz
35

Фото: drive2.ru

Matiz за принципом будови нагадує свого попередника - Daewoo Tico. Кузов і салон "Матіза" розробила відома італійська дизайнерська компанія ItalDesign-Giugiaro.

Daewoo Matiz почали серійно випускати з 1997 року. Виробництво триває до сьогодні.

В Україні Daewoo Matiz є найдешевшим автомобілем на первинному ринку, тому у власників залишається трохи грошей на тюнінг.

За визначенням, тюнінг - це доробка автомотобіля з метою покращення його якостей. Так з маленького двигуна Matiz "витягують" 90 і більше кінських сил. Щоб добитися цієї потужності, можна встановити деякі комплектуючі від Chevrolet Aveo. Заміна шатунів, поршнів, кулачкового та колінчатого валів дадуть 90 к. с. А вага Daewoo Matiz залишиться 770 кг. Така доробка також дасть автомобілю більший крутний момент - 130Nm.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як в Україні тюнінгують ВАЗ 2107

Також є ентузіасти, які встановлюють на Dawoo Matiz турбіни.

Найпопулярніша доробка у цій міській моделі - заміна колісних дисків. Вона не завжди проходить гладко - іноді потрібно розширити колісні арки. У такі арки вміщають і 17-дюймові диски.

Не рідко Daewoo Matiz проходить фейсліфтинг. Кузови Matiz фарбують Plasti Dip (рідка ґума), встановлюють аеродинамічні обвіси та наносять аерографію.

Нагадаємо, Японські автомобілі Honda Civic мають потенціал до тюнінгу і українці його реалізовують. Об'єм двигуна цих машин не дуже великий, але виробник використав його максимально.

Gazeta.ua пропонує фотодобірку тюнінгованих Dawoo Matiz.

Зараз ви читаєте новину «Як тюнінгують Daewoo Matiz». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі