четвер, 30 травня 2019 14:12

Як Tesla проривалася у лідери на авторинку

Як Tesla проривалася у лідери на авторинку
Показали відео, як змінювався ринок електромобілів Фото: Дром

У мережі показали відео, на якому змінювався ринок електричних і гібридних автомобілів Америки за останні 7 років.

Відео почали показувати із 2012-го. На той період найпопулярнішими машинами були Chevrolet Volt, Nissan Leaf, Mitsubishi i-MiEV, гібрид Toyota Prius та електричний Ford Focus, повідомляє YouTube-канал ACM Gaming.

Різкі зміни відбулися вже наступного року. Так, електромобіль Tesla Model S на той час зайняв 4 серед 11 місць у рейтингу. Ту ж саму сходинку він посів і 2014-го.

На початку 2015-го лідерами залишалися Chevrolet Volt, Nissan Leaf і гібрид Toyota Prius. У цей період усі продажі електромобілів зросли, і Model S вдалося продати 38 тис. машин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голуб врятував водія від штрафу

2016-го Model S перемістилась на 3 сходинку. Крім цього, у рейтингу почала підніматися і Model X.

2017-го Tesla Model S посіла 2 місце. Від першої позиції відділяли 15 тис. електромобілів.

2018-го Tesla посіла 1 місце, однак це була Model 3. Цьогоріч електромобіль укріпив свою позицію лідера. На 2 місці залишилась Model S, а третє належить Chevrolet Volt. Наступним іде Nissan Leaf, а замикає "п'ятірку" Model X.

На початку травня на дорогах Америки вперше помітили прототип нової моделі Tesla Model Y, презентація якої відбулася 15 березня у Каліфорнії.

Зараз ви читаєте новину «Як Tesla проривалася у лідери на авторинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі