четвер, 30 травня 2019 12:45

Голуб врятував водія від штрафу

Голуб врятував водія від штрафу
Голуб врятував водія від штрафу. Фото: unn.com.ua

Німецький водій, що порушив правила дорожнього руху, не сплатить штраф за перевищення швидкості.

Під час фотофіксації кермувальника закрив голуб, що пролітав перед автомобілем. Так птах врятував порушника від камер спостереження.

Одна з камер, що фіксує порушення правил дорожнього руху, сфотографувала автомобіль під час перевищення швидкість у федеральній землі Північний Рейн-Вестфалія. Але у мить знімання перед автомобілем опинився голуб, який затулив обличчя водія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Fiat Chrysler платить мільйони, щоб не створювати електрокари

Зроблене камерою спостереження фото чоловіка не є підставою та доказом для стягнення з нього штрафу 105 євро, адже того, хто сидить за кермом, у мить знімання не можна розпізнати через розправлені крила птаха, вирішили в поліції.

Порушник їхав зі швидкістю 54 км/год. замість дозволених 30. У поліції з гумором поставилися до цього випадку й особливо не переймаються, що чоловік не сплатить штраф, повідомили на сайті unn.com.ua.

"Завдяки пернатому ангелу-охоронцю з, вочевидь, дбайливо розпростертими крилами все для нього минулося без втрат", - визнали в поліції.

В Україні стартував інформаційний проект "Ремінь або розтин". Його розробили у рамках кампанії "За безпечні дороги".

Зараз ви читаєте новину «Голуб врятував водія від штрафу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі