неділя, 24 лютого 2019 19:29

Затримали киянина, який знімав дитяче порно

Затримали киянина, який знімав дитяче порно
Чоловіка звинуватили у розбещенні дітей. Фото: Поліція

У Києві співробітники поліції затримали чоловіка, який в різних орендованих фотостудіях столиці організував, режисирував, брав участь і проводив фото і відеозйомку порнографії за участю малолітніх та неповнолітніх дітей

Поліцейські встановили та задокументували злочинну діяльність 51-річного чоловіка. Фігурант прикриваючись діяльністю професійного фотографа, підшукував неповнолітніх осіб жіночої статі. Зловмисник входив з ними в довірчі відносини, а через деякий проміжок часу схиляв їх до статевих зносин з собою і його 22-річним спільником. Відзнятий матеріал він за кошти збував через інтернет в країни Європейського Союзу, Азії та країн Америки, повідомляє Департамент комунікації Національної поліції.

За статеві відносини і участь у порнозйомках зловмисник платив дітям від 500 до 1500 гривень.

Під час обшуків поліцейські виявили і вилучили підручники з неврології раннього дитячого віку, підліткової психіатрії, поведінки підлітків, а також фотоплівки, фотокамери, записні книжки, платіжки про перерахування організатору грошових коштів від громадянина іншої держави. Також банківські картки, металеві ланцюги, апаратуру для проведення зйомок і гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 69-річний чоловік розповсюджував інтимне відео з дітьми

За місцем проживання чоловіка поліцейські виявили двох неповнолітніх дівчат, щодо яких фігурант готувався здійснити розпусні дії і виготовити дитячу порнографію.

Тривають заходи по встановленню малолітніх і неповнолітніх дітей, які піддавалися сексуальній експлуатації. Вже встановлено, що від злочинної діяльності затриманого постраждали 5 неповнолітніх.

Інформація про злочинну діяльність затриманого потрапила в засоби масової інформації. Тому зловмисник встиг знищити частину доказів.

У Краматорську на Донеччині затримали 38-річного чоловіка. Він поширював закритими інтернет-каналами відеофайли порнографічного змісту за участю неповнолітніх.

Зараз ви читаєте новину «Затримали киянина, який знімав дитяче порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі