вівторок, 22 травня 2012 03:38

Педофіла, що згвалтував 87 дітей, посадили на 18 років

Педофіла, що згвалтував 87 дітей, посадили на 18 років
Фото з архіву поліції Нідерландів

Латиша Роберта Мікельсонса, якого ЗМІ охрестили "монстром з Риги", за згвалтування 87 дітей засудили до 18 років тюремного ув'язнення і безстрокового психіатричного лікування.

Вирок виніс суд Нідерландів. Оголошуючи його, суддя вказав, що визнання Мікельсонсом своєї провини не викликало довіри і не вплинуло на винесений вердикт.

28-річний педофіл був засуджений за сексуальне використання дітей, виготовлення і розповсюдження матеріалів з дитячою порнографією. Мікельсонс зізнався в тому, що за кілька років згвалтував 87 дітей.

Доступ до жертв він отримував завдяки тому, що працював в дитячих садах Амстердама, а також пропонуючи через Інтернет свої послуги по догляду за дітьми.

Всі епізоди сексуального насильства мали місце з лютого 2007 року по січень 2010 року. Жертвами Мікельсонса були як хлопчики, так дівчатка, на момент скоєння злочину їм було не більше 2,5 років. Найменшій дитині, постраждалій від дій педофіла, було всього 19 днів від народження.

"Я не ідеальний чоловік, працівник, підозрюваний, ув'язнений. Я знаю, що ви, судді, так думаєте, і ви маєте рацію. Я не повинен був народжуватися. Те, що я все ще існую, означає тільки те, що я можу це виправити ", - заявив нідерландському суду Мікельсонс.

Зараз ви читаєте новину «Педофіла, що згвалтував 87 дітей, посадили на 18 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі