вівторок, 23 квітня 2024 10:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищені торгові павільйони та постраждалі: показали наслідки обстрілу Миколаївщини
11

Руйнування в Очакові через атаку Шахедів
Фото: ДСНС
Руйнування в Очакові через атаку Шахедів
Руйнування в Очакові через атаку Шахедів
Руйнування в Очакові через атаку Шахедів
Руйнування в Очакові через атаку Шахедів

У ніч проти 23 квітня силами та засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено чотири БпЛА типу Shahed 131/136.

Уламками збитого ворожого безпілотника пошкоджено торговельну інфраструктуру на Очаківщині. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одесу масовано обстріляли окупанти: багато жертв

Як наслідок виникла пожежа, яку рятувальники оперативно ліквідували.

Наразі відомо про одного постраждалого чоловіка внаслідок падіння дрона в Очакові. Йому надається вся необхідна медична допомога/

Внаслідок атаки знищено торгові павільйони.

У ніч проти 23 квітня російські окупанти атакували Україну двома балістичними ракетами "Іскандер-М" із Бєлгородської області в РФ.

А також 16-ма ударними БпЛА типу Shahed-131/136 із мису Чауда в окупованому Криму і Курської області, повідомив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

Відбивали удар зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил та мобільні вогневі групи Сил оборони України, залучались засоби радіоелектронної боротьби. Цієї ночі захисниками неба збито 15 "Шахедів" у Миколаївській, Одеській, Київській та Черкаській областях.

Зараз ви читаєте новину «Знищені торгові павільйони та постраждалі: показали наслідки обстрілу Миколаївщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі