неділя, 09 лютого 2020 20:00

Гороскоп на 10-16 лютого: кому вдасться добре заробити, а кому – закохатися

Гороскоп на 10-16 лютого:  кому вдасться добре заробити, а кому – закохатися
Енергії вистачатиме, але напрявлятимемо її не в те русло. Фото: astrozodiac.net

З 10 по 16 лютого через заздрощі і ревнощі люди накоять лиха. Краще зосередьтеся на роботі. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Енергії вистачатиме, але напрявлятимемо її не в те русло, - говорить астролог. - Не суньте носа у чужі проблеми. Зверніть увагу на помилки і недоліки у власних справах. Не суперечте вказівкам долі. Вона утримуватиме вас від неправильних рішень. З понеділка по середу краще відмовитися від побачень. Нові партнери швидко набриднуть і продемонструють свої найгірші сторони. У вихідні вдасться закохатися тим, хто давно шукає свою долю. Вдосталь заробити зуміють ті, хто мислить нестандартно. Найбільш плідним цей тиждень стане для дизайнерів і письменників".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Зосередьтеся на тому, чого хочете від життя. Розпочинається нова смуга вдалих кроків і рішень. Це час фінансової стабільності. Забезпечте собі безхмарне майбутнє.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Залишайтеся собою і не зраджуйте власним переконанням. Зникають додаткові джерела прибутку. Не зловживайте фармпрепаратами.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не хитруйте, бо обдурите самі себе. Легко піддаватиметеся впливу. Вас спробують переманити у нову віру, на інше місце роботи. Не заганяйте себе у пастку.

Рак (22 червня – 22 липня)

Відкиньте усе зайве. Розберіться зі своїми бажаннями. Годі хапатися за всі справи одночасно. Зосередьтеся на головному і наведіть лад у справах та стосунках.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Озирніться навколо. Задумайтеся, які люди вас оточують. Якщо поруч ті, хто вас любить і поважає, то й справи підуть набагато краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Книга із передбаченнями українця вийшла в Італії

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Тривожитиметеся через власну некомпетентність. Вчитися ніколи не пізно. Не зациклюйтеся на ревнощах. Усюди ввижатиметься, що кохані хочуть наставити роги. Не плутайте вигадане з реальністю.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Запрошення на нову роботу краще проігнорувати. Грошей ця посада не принесе. Не спішіть освідчуватися коханим. Колишні партнери через цю новину захочуть оприлюднити неприємні факти із вашого минулого.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Починається період процвітання. Нарешті справи почнуть рухатися вперед. Беріть на себе відповідальність за роботу колектику. Високі результати не забаряться.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Гроші не повинні затримуватися на одному місці. Якщо плануєте їх кудись вкласти, добре обдумайте своє рішення. Це час непотрібних покупок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донечці учасника АТО на лікування раку потрібна допомога

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не поспішайте із прийняттям рішень. Це тиждень вдалих фінансових операцій. Партнер, якого зустрінете у четвер, стане надійною парою на все життя.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Легко втілюватимете у життя все те, що пропонує доля. Заробітки надходитимуть вчасно. Витрат буде вдосталь, але заощадити деяку суму вдасться.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Отримаєте більше свободи і можливостей щось змінювати. Але поруч з'явиться чимало тих, хто хоче на вас впливати і керувати вашими діями. Робіть те, що бажаєте. Шукайте надійне плече.

Народний синоптик Володимир Деркач розповів, якої погоди чекати українцям влітку.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 10-16 лютого: кому вдасться добре заробити, а кому – закохатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі