Століття брехні: чи треба нищити російську культуру?

Виглядає дивним, що нація, окупована російською культурою, нація, де майже половина етносу була зросійщена і насильно перетворена з українців на рускіх, продовжує захищати окупанта і його культурну окупацію

Розмови про російську культуру в Україні важливі, бо вона вбиває. Це не найприємніші розмови, але їх треба постійно вести для того, щоб суспільство розуміло з якими загрозами воно стикається і могло адекватно на них реагувати.

Одна з найбільших проблем в таких дискусіях, це українці, які кажуть, що не є прихильниками російської культури, проте переконані, що культуру, навіть російську, не можна нищити. Бо це ж культура.

Виглядає дивним, що нація, окупована російською культурою, нація, де майже половина етносу була зросійщена і насильно перетворена з українців на рускіх, продовжує захищати окупанта і його культурну окупацію.

Коли вони окуповують територію, перше, що вони роблять, це нищать все українське - від дорожніх табличок і назв вулиць, до шкільних підручників

Така дивина можлива через те, що знищуючи все українське, окупанти століттями брехали поневоленим, що мистецтво - поза політикою.

Тобто, коли вони окуповують територію, перше, що вони роблять, це нищать все українське - від дорожніх табличок і назв вулиць, до шкільних підручників.

І в них ніколи не виникає питання, як можна нищити чужу культуру. Бо вони чудово знають про роль культури в творенні нації. Зате російську мову і культуру не чіпайте, бо інакше ви шарікови і бла бла бла.

Тому не може бути такого, що вони безкарно вбивають за українську мову, знищують нашу культуру, національну ідентичність, а ми носимося з їхніми булгаковими і толстими, бо то ж культура і її не можна нищити.

Можна і треба! Бо культура - то зброя. Треба бути геть тупими, щоб після стількох смертей і горя, яке вони сюди принесли, з ними цяцькатися.

Так більше не буде, написав сьогодні мій товариш. І він правий на 200%. Бо кожна така дискусія віддаляє нас від імперії і робить монолітним і сильним українським народом. Який цінує культуру всіх народів, які живуть тут, але не дозволить нищити себе рускому міру. Не буде більше так.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі