Свято восьмого березня, або випробування на статеву зрілість

Хочеш перевірити москаля – запитай, чий Крим, хочеш перевірити українця – запитай про восьме березня

У нас часто повторюють, що російський демократ закінчується на українському питанні, після якого із цього "демократа" одразу ж вилазить мерзенна пика брудного кацапа. Спробую перефразувати це твердження і зауважити, що український патріот закінчується на питанні восьмого березня, після якого із цього "патріота" і навіть "націоналіста", вилазить тупа фізіономія "совка", вихованого на "савєцкіх традіциях". Іншими словами, хочеш перевірити москаля – запитай, чий Крим, хочеш перевірити українця – запитай про восьме березня!

Тепер вороги можуть з повним правом стверджувати що ми з ними "адін народ", бо ніхто у світі, крім нас і них, не святкує восьме березня на державному рівні

Власне, я здогадувався про наслідки всеукраїнського опитування на рахунок того, чи варто залишати восьме березня вихідним днем – вони виявилися невтішними. І справа навіть не у відверто боягузницькій постановці запитання. Чому не запитати прямо: чи скасувати в Україні "міжнародний жіночий день"? Влада, очевидно, здогадувалася про результат. І отримала по заслугах! Тепер вороги можуть з повним правом стверджувати що ми з ними "адін народ", бо ніхто у світі, крім нас і них, не святкує восьме березня на державному рівні! І нам на це нема чим відповісти – результат опитування у відкритому доступі!

Ну нехай з ними, з кацапами, які у своїй масі не здатні зрозуміти, що свято за статевою ознакою принижує насамперед самих жінок, яких вітають із тим, що вони не мають чоловічого статевого органу! А ми куди? Невже українки такі вже нещасні, що подібно до кацапок не мають іншої втіхи, аніж отримати раз на рік букет та подарунок на честь своєї біологічної приналежності до жіночої статі?

Українки, вас нині у Польщі майже мільйон, то спробуйте попросити поляків дати вам вихідний на восьме березня

Мені соромно за вас, українки! Вас нині у Польщі майже мільйон, то спробуйте попросити поляків дати вам вихідний на восьме березня. Те ж саме стосується українок у Німеччині, Франції, Італії, Португалії, Великій Британії… Що, не будете вимагати вихідного та подарунків? Бо це можливо лише в Україні?

Тоді давайте разом зробимо висновок – там, де не святкують восьме березня, немає війни! Туди не насмілюється поткнутися х**ло зі своїм військом! У країнах, де жінок не вітають з восьмим березня, їх не вбивають не ґвалтують московські загарбники!

І тому мені дуже соромно за українців та українок, які вважають восьме березня святом. Які ж ви все таки ще статево недозрілі!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі