Купили квитки на Шуфутинського, а потрапили до Кобзона

Памʼятаєте ці афіші, що заполонили Київ напередодні вторгнення?

Рік тому центральні вулиці Києва заполонила реклама концерту Михайла Шуфутинського, запланованого на 8 березня 2022 року. Концерт називався "За милых дам", і не сумніваюсь, що всі або майже всі квитки на цей концерт були продані заздалегідь. Мені це все здавалося тоді якимось сюрреалізмом – який Шуфутинський, коли на кордоні двісті тисяч ворожих військ зі зброєю та технікою у повній бойовій готовності? Не знаю, хто як, але у травневі шашлики від Зеленського я тоді вже не вірив. Залишалися лише сподівання на те, що це все якось минеться. І ці сподівання, як не дивно, супроводжував той самий Шуфутинський, який зустрічав мене на афішах щоранку, коли я йшов на роботу. Хотілося вірити, що війни не буде, що все обмежиться вже звичною за багато років російською естрадною навалою на "мєждународний женскій дєнь".

24 лютого повз афіші із Шуфутинським під акомпанемент вибухів із Києва вирушили сотні тисяч біженців

Не обмежилося. 24 лютого повз афіші із Шуфутинським під акомпанемент вибухів із Києва вирушили сотні тисяч біженців. А самі афіші кудись зникли. Не до того всім стало. Я теж надовго про ті афіші забув. І лише тепер, згадавши події річної давнини, зрозумів – усе тоді було правильно! За задумом агресорів, 8 березня 2022 року Київ вже мав би бути захоплений ворогом, і "переможці" разом із місцевими посіпаками мали насолоджуватися блатними піснями у виконанні Шуфутинського на заздалегідь оголошеному концерті, за заздалегідь купленими квитками…

Не вийшло. Замість концерту Шуфутинського вороги вирушили на концерт Кобзона. На цей концерт квитки у нас виписують для них швидко і без обмежень.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі