Ломаченко пробиває чергове дно. Всі мовчать та дивляться

Він не вміє нічого, окрім як вправно бити людей по голові. Але йому прощають те, за що інших проклинають

Цікаво, що іще такого має зробити відвертий зрадник боксер Ломаченко, аби навколо нього припинили танцювати сотні, а може й тисячі підлабузників, що "пишаються" його спортивними успіхами? Потоптатися по прапору України? Не думаю. Витерти цим прапором собі ноги? Простять! Проспівати "Слава Росії"? Не почують! Навіть якби той Ломаченко взяв автомат і став стріляти по нас з боку ворога, це теж далеко не всіх би переконало.

Чому так? Чому тупому організму, який не вміє більше нічого, окрім як вправно бити людей по голові, прощають те, за що інших проклинають довіку? Мій варіант – дика, неприродна і непропорційна популярність боксу серед більшості українців. Дикунський вид спорту, який вже давно став у цивілізованому світі майже непристойним і який мають виключити із олімпійської програми, чомусь розкручується у нас вже четвертий десяток років, як десь у дикому Зімбабве (нехай те Зімбабве не ображається). Чому так? Кому це було потрібно?

У будь-якій притомній країні після останніх слів Ломаченка про Україну його щонайменше ізолювали би від суспільства. У нас же всі чогось чекають

Виходить, що у тих, хто добре лупить по чужих головах, своя етика, свій патріотизм, свої правила поведінки? У будь-якій притомній країні після останніх слів Ломаченка про Україну його щонайменше ізолювали би від суспільства і ЗМІ, а може й затримали би для проведення слідчих дій. У нас же всі чогось чекають. Може тому Ломаченку, як не так давно його колезі Усику, хтось підкаже сказати щось патріотичне, і тоді всі з радістю і полегшенням його простять і оголосять патріотом?

Сумно це все, дорогі друзі! Дуже сумно!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі