Медведчук дав ляпаса всій нашій владі

Комфортний відпочинок замість тюремної камери – як так вийшло?

Напередодні нового року Віктор Медведчук подав до суду позов про скасування санкцій проти нього, запроваджених ще торік чи позаторік. Це не помилка! Саме той Медведчук, якого наша потужна СБУ спочатку так надійно охороняла, що він спокійно втік, потім довго шукала і виловлювала, щоб врешті відпустити до ворогів в обмін на наших полонених.

Кажуть, що Медведчука бачили у Ялті, де у нього є розкішний палац, зведений на гроші, награбовані в Україні

Кажуть, що Медведчука бачили у Ялті, де у нього є розкішний палац, зведений на гроші, награбовані в Україні.

Мені здається, що тут щось неправильно. З одного боку щодня гинуть на фронті наші бійці, від ворожих обстрілів щодня гинуть мирні українці, з іншого – головний колаборант, який приніс нам цю війну, насолоджується життям у приморському палаці. Щось тут не так, вам не здається? Коли так, то ще раз нагадаю, що український суд прийняв від цієї людини позов і буде його всерйоз розглядати. І цілком можливо, задовольнить вимоги Медведчука і поверне йому все награбоване разом із золотим вагоном. Все це з дотриманням норм чинного законодавства.

Чому так? Чому це можливо? Тому що Медведчука в Україні не судили і формально він ні в чому не винен. Про те, чому його не судили і чому так швидко віддали ворогам, я вже не раз писав. Тому що суд над Медведчуком став би судом проти всієї української влади. І нинішньої, і попередньої, і попередньої... І боюсь, що й наступної.

Саме тому Медведчук тепер не в тюремній камері, а на комфортному відпочинку. І цей його відпочинок разом із позовом щодо зняття санкцій є гучним ляпасом усій нашій правоохоронній системі зі слідством, судом і всім іншим, на якій і без Медведчука немає де клейма ставити. Ну і владі ляпас теж…

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі