Куди подівся зрадник Медведчук

Він зробив свою справу і щез з інформпростору

Минуло майже три місяці з того часу, як Віктора Медведчука офіційно звинуватили у державній зраді та передали справу до суду. Саме з того часу Медведчук остаточно зник з нашого інформаційного простору. Чому так? Хіба не важливо було б саме тепер провести публічний суд над зрадником, довести його провину і покарати відповідно до закону? Щоб увесь світ побачив, як ведеться тим, хто зрадив Україну. Але нічого подібного не відбувається. Скажете, що тепер війна і не до того? А коли Медведчука ловили – не було війни? Коли його саджали перед телекамерою і давали читати текст про зраду Порошенка, було до того?

Здоровий глузд підказує, що довести у відкритому судовому засіданні державну зраду колишнього політика буде не так просто

Не треба бути юристом, щоб зрозуміти причину саме такого стану "справи Медведчука". Здоровий глузд підказує, що довести у відкритому судовому засіданні державну зраду колишнього політика буде не так просто. У процесі доведення зради може вилізти така інформація, яка аж ніяк не потрібна нинішній владі. І колишній, до речі, теж. І тому Медведчук буде тихо сидіти поки про нього не забудуть. Свою справу – очорнити Порошенка – він вже зробив. А більше і не треба було, принаймні, так виглядає збоку. І взагалі невідомо, чи насправді той Медведчук сидить у камері, а не перебуває у більш комфортному місці, яке, можливо, заслужив.

Все це може здатися маячнею. А може бути і правдою. Аж поки нам не скажуть, куди подівся Медведчук і коли його судитимуть.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі