Чому не чути "націоналістів"?

Настав час, коли всі бачать хто є хто

В інформаційному просторі останніх гарячих днів зовсім не чути "націоналістів". Здавалося, що саме тепер настав їхній час! Піднімайте народ на боротьбу з агресором і разом із цим свій рейтинг! Але нічого подібного не відбувається. Мовчить грізний та рішучий Тягнибок. Принишкнув десь страшний у гніві Ярош. Ніде не видно довгих вусів та невідпорного погляду Корчинського. Чому так? Що сталося? Чому названі і не названі вище "націоналісти" не піднімають своїх прихильників, аби ті допомагали обороні країни?

Як на мене, відповідь тут проста та очевидна. Оці всі "радикальні націоналісти" годилися лише для створення телевізійної картинки для російського телебачення, якому було потрібно показати своїй публіці "страшних бандерівців". Кастинг на цю роль у різний час вигравали і той же Корчинський, і той же Тягнибок, не кажучи вже про Яроша. Тепер такої потреби у московських пропагандистів немає. Тому що головний націоналіст тепер Володимир Зеленський.

Можете заперечити. Сказати, що у "націоналістів" немає сьогодні ані парламентської фракції, ані фінансування, ані наказу йти вперед. А хіба раніше вони були? Мені здавалося, що усі наші "націоналісти" виступали на численних акціях виключно на добровільних засадах. Хіба ні? То що тепер заважає їхнім відомим ватажкам вийти до ЗМІ і відкрито виступити? Ви ж так мріяли "бити москалів", а тапер кудись розчинилися…

Видається, що саме тепер настав час, коли всі бачать хто є хто. Або не бачать взагалі, як тих "націоналістів".

Микола Несенюк, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі