Коли будуть обіцяні Зеленським шашлики?

Можна вже маринувати м'ясо і заготовляти дрова?

З приводу визнання окупантами ОРДЛО президент України вчергове звернувся до народу із духопідйомною промовою. У якій, коли прибрати пафос, немає практично жодної інформації.

Але я не запитую Зеленського про те, чи стане офіційне введення військ РФ на українську територію приводом якщо не оголошення війни, то хоча би розірвання із агресором дипломатичних стосунків. Про те, чи зупиниться торгівля з агресором? Не запитую і про те, чи припиниться після цього цілодобовий транзит через Україну російських вантажів як залізницею, так і автомобільними дорогами, якими у ці хвилини спокійнісінько їдуть сотні фур з російськими номерами. Не буду запитувати і про те, чи праві військові експерти, які в один голос заявляють про повну неготовність наших військ до нападу агресора. Також не буде запитань щодо мобілізації, яку ми не оголосили у відповідь на оголошення мобілізації у РФ. Про це і про багато іншого наш президент якось мовчить.

Тому у мене залишається лише одне запитання – коли будуть обіцяні Зеленським шашлики, про які він нещодавно радісно розповідав у відповідь на повідомлення про накопичення ворожих військ на наших кордонах? Чи можна вже маринувати м'ясо і заготовляти дрова? Чи шашлики таки відкладаються до кращих часів?

Микола Несенюк, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі