Путін остаточно з'їхав з глузду

Йому лише здається, що у нього в руках ядерна кнопка

Рядки із непристойного некрофільського віршика, процитовані Путіним на публіці у присутності президента Французької республіки, остаточно підтвердили його очевидну психічну хворобу. Це ясно кожному, хто чув перші два рядки із того самого віршика, і задля цього не потрібні консультації відомих психіатрів – усі симптоми доступною мовою викладені у підручнику для медсестер від 1967 року. І погана новина тут лише для колишніх гімнасток, які тепер, судячи з усього, вже не збуджують уяву московського диктатора.

Не знаю, чи є серед референтів Макрона люди, знайомі із фольклором не найкращої частини радянських підлітків пубертатного віку, серед яких ходив той самий віршик, зацитований Путіним. Гадаю, що їх має бути більше, ніж серед українських журналістів, які мов першокласники, що наслухались у курилці старших хлопців, поспішають поділитися почутим з усім світом. А це значить що і у Франції, і у решті світу остаточно переконалися, що в особі Путіна мають справу не просто із психічно хворою людиною, а й хворою із точним діагнозом.

Що могло призвести до цієї хвороби? Маю версію. Наприкінці сорокових років позаминулого століття у Парижі поставили спектакль, де зображалися подробиці особистого життя російської цариці Катерини ІІ. Дізнавшись про це, тодішній російській імператор зажадав, аби цю виставу більше не показували, інакше він пришле до Парижа мільйон глядачів у сірих шинелях. Приблизно те ж саме захотів зробити Путін після того, як 2014 року світом понеслася пісня "Путін-х*йло!". Але його погрози нікого не налякали і згадана пісня лунає всюди, де збирається більше сотні вільних українців. Востаннє це було минулого тижня в Амстердамі на матчі між Україною та Росією з футзалу.

А що робити слабкому підлітку, якого ніхто не любить, а тим паче не боїться?

Ось тоді і сталося у Путіна чергове загострення психічної хвороби, яке винесло із глибин його травмованої пам'яті оті самі непристойні рядки, і він не втримався, щоб цього не сказати публічно. А що робити слабкому підлітку, якого ніхто не любить, а тим паче не боїться? Лише кричати з підворотні непристойності! Як на мене, то це стало остаточним зізнанням Путіна у своєму безсиллі. Бо це йому лише здається, що у нього в руках ядерна кнопка. Тому що по-перше, ніхто із його підлеглих не збирається помирати через божевільного диктатора і ніякого ядерного нападу не буде. А якщо і буде, це вже по-друге, то більшість "страшної зброї" або взагалі не злетить, або вибухне не злетівши. Бо усі комплектуючі військові пропили ще за часів Андропова. Про це очевидно знав Горбачов, тому і не став сваритися із Заходом.

Більшість "страшної зброї" або взагалі не злетить, або вибухне не злетівши. Бо усі комплектуючі військові пропили ще за часів Андропова

А щодо того, що Путін тими віршами ніби образив Україну, то так можуть думати лише виборці Зеленського, який будучи артистом розмовного жанру, ображав Україну ще не так. Різниця лише в тому, що бридкі жарти про Україну Зеленському писали усілякі єрмаки-шефіри, а Путін це сам придумав. Бо хворий. Що з нього взяти?

Микола Несенюк, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі