Російське вторгнення очолить Шуфутинський

Краща частина українців вирішила повернутись до Європи і відштовхнула брудне московське корито! Але ця частина, на жаль, у меншості

Журналісти з усього світу, що злітаються цими днями до Києва, аби влаштувати "стендап" на тлі Майдану, Контрактової площі чи Бессарабського ринку, куди з хвилини на хвилину впадуть бомби російських агресорів, навряд чи щось тямлять в російському шоу-бізнесі. Інакше вони би звернули увагу на те, що київські центральні локації, на які має впасти перший удар московських загарбників, щедро прикрашені рекламою артистів російської естради на чолі із уособленням блатної культури дев'яностих років минулого століття Шуфутинським, який збирається виступити в столиці України 8 березня.

А коли ще? Іноземцям невтямки, що сама лише дата 8 березня, яка для них є пересічним буднім днем, є чи не найміцнішим бліндажем путінської агресії. Бо коли кияни святкують вигаданий московськими большевиками "мєждународний женскій дєнь", значить Путін та його посіпаки праві – українці з ними один народ! Той самий, який на словах готовий протистояти агресії, а на практиці заповнює зали де виступають співці путінського режиму!

Іноземцям невтямки, що сама лише дата 8 березня є чи не найміцнішим бліндажем путінської агресії

А що українська влада? Як президент Зеленський, який на словах їсти не може поки Україна не вступить до НАТО, а на ділі дає "зелену вулицю" артистам із країни-агресора, може це пояснити? А хіба потрібні ще якісь пояснення? Які ще треба пояснення коли у Москві синхронно із українськими ватниками на Новий рік насолоджувалися серіалом "Свати" самі знаєте чийого виробництва? Коли той самий "Квартал" аж пищить від бажання повернутися на колишні позиції на телевізійному ринку країни-агресора, де колись добряче заробляв, а тепер заробляє менше через…

Через що? Через те, що краща частина українців вирішила повернутись до Європи і відштовхнула брудне московське корито! Але ця частина, на жаль, у меншості. Більшість чекає концерту Шуфутинського, який приїде до нас 8 березня або в авангарді російської агресії, або в обозі. Бо ж до тих концертів ще більше місяця.

Микола Несенюк, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі