Зеленському вже час арештувати Петра І

Може піднятися його рейтинг

Зеленському вже час арештувати Петра І. Я не маю на увазі Петра Порошенка, якого теж у нас інколи так називають. Його Зеленський вже давно би посадив, якби міг. Але це складно. Простіше із іншим Петром І – Романовим, московським імператором, який вперше назвав Московію Росією, вкравши цю назву в українців. А ще він знищив тисячі і тисячі українців, чому є купа історичних свідчень. Та це всього лише історія, яку кожен пише як захоче.

Інша річ – відкрити кримінальне провадження проти громадянина Петра Олексійовича Романова, 1672 року народження, аби слідчі та прокурори належним чином зібрали усі документи і свідчення його злочинів проти України. А потім видати постанову про його арешт.

Не кажіть лише, що це дурниці, що той Петро І вже майже триста років як помер і заарештувати його фізично неможливо. Ну той що? А Віктора Януковича, "справою" якого стільки років займалися українські слідчі, прокурори та судді, заарештувати можна? А Миколу Азарова, якого після майже восьми років слідства, наші прокурори тепер вирішили заарештувати? Засудити чи ув'язнити Януковича та Азарова у нашого правосуддя рівно стільки ж шансів, як заарештувати, засудити та ув'язнити Петра І.

А Віктора Януковича, "справою" якого стільки років займалися українські слідчі, прокурори та судді, заарештувати можна? А Миколу Азарова, якого після майже восьми років слідства, наші прокурори тепер вирішили заарештувати?

Ну і що з того? Зате резонанс який буде! Шустеру із компанією на кілька років роботи буде, не кажучи вже про його московських колег! А рейтинг ток-шоу, у якому обговорюватимуть арешт Україною Петра І, як зросте! Може, й рейтинг Зеленського заодно підніметься.

Ну і нашим слідчим, прокурорам та суддям буде робота. Їм же більше нема чим зайнятися, ніж "заарештовувати" Азарова. То нехай тоді і Петром І займуться. Нехай того Петра засудять за доведені судом злочини проти України. А Київський окружний адміністративний суд цей вирок потім скасує.

Микола Несенюк, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі