Зеленський точно нікуди не втече

Він став більше, ніж президент

Велична постать чинного керівника нашої держави разом із його вікопомними вчинками та мудрими висловлюваннями нагадують, як і належить, народні легенди давніх часів.

Учора я переконався в цьому, перемикаючи телевізійні канали у пошуках виступу Володимира Зеленського з нагоди Дня Незалежності. Поки перемикав - двічі натрапив на вистави того самого "Кварталу" із тим самим Зеленським у різних комічних ролях. Незручно мені стало за президента – невже він не здатний застосувати свою владу, аби припинити врешті цей оксюморон? Ну куди це годиться – на одному телеканалі суворий і патріотичний глава держави. На іншому - у той же час він же у комічній ролі із дешевої вистави?

Ну куди це годиться – на одному телеканалі суворий і патріотичний глава держави. На іншому - у той же час він же у комічній ролі із дешевої вистави?

Ось тут і згадалася мені стара легенда. У ній представників різних народів запитують, що вони робили коли б раптом отримали найвищу владу? Єврей на це запитання відповів так: "Я був би тоді більше, ніж цар – я би ще трохи шив на дому!" Отак! І нема чого дивуватися, що створена колись Зеленським телекомпанія досі знімає серіали і продає їх до Росії. Все робиться згідно давніх традицій дідів та прадідів чинного президента, увічнених у згаданій вище народній легенді.

Та чи так це погано, як може здатися на перший погляд? Давайте згадаємо інший епізод тієї ж самої народної легенди, у якій запитання про найвищу владу ставлять українцю. "Коли би я був царем, то я нацарював би скільки зміг і втік!" - відповів він. Нічого не нагадує? Отож! Зеленський точно нікуди не втече! Бо він, як ми вже тепер знаємо, більше, ніж президент!

Микола Несенюк, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі