Зеленський мріє виграти "вечерю з Путіним"

Хоча той зробить із нього дурня

Останнім часом існує така практика – фанати тої чи іншої світової чи не дуже знаменитості, беруть участь у різноманітних змаганнях та конкурсах, де головним призом є вечеря із кумиром або кумиршею. Навіщо це самим знаменитостям? Здебільшого такі "призи" розігруються в рамках тих чи інших благодійних акцій. Бо сучасні знаменитості, як відомо, усі як один – благодійники.

У підсумку фанатка якого-небудь Бреда Пітта виграє нарешті жаданий приз і отримує право на омріяну вечерю. Коли фанатка нормальна - чому ні? - вона від тої вечері ввічливо відмовляється. Справді – про що їй говорити за вечерею із людиною, яку вона побачить зблизька уперше та востаннє? Коли ж фанатка чи фанат на ту вечерю таки їдуть, усе перетворюється на іспанський сором. Двоє незнайомих людей сидять за столом і говорять банальності, щось там надкушуючи. І чекають коли це все нарешті закінчиться. Бо ж навіть найбільш шалена фанатка Кріштіану Роналду не наважиться сподіватися на те, що у вечері буде якесь "продовження". Нічого не буде. Знаменитість ще раз покаже свою прихильність до фанатів і підтвердить репутацію благодійника, а фанат чи фанатка поїдуть додому ні з чим.

Навіть найбільш шалена фанатка Кріштіану Роналду не наважиться сподіватися, що у вечері буде "продовження"

Днями у Женеві зустрінуться президенти США і Росії, яким дуже навіть є про що поговорити. І розмови цієї очікує увесь світ. У той же час десь у лісах Конча-Заспи про зустріч з Путіним мріє президент України. Хіба він не розуміє, що погодившись на цю зустріч, Путін зробить з нього дурня, а наш президент виглядатиме поруч із ним як фанатка біля зірки, яка не має про що з нею говорити? І не хоче. Але благодійність змушує. Так і Путін коли що підкреслить свою роль "миротворця" поруч із тим, хто напросився до нього невідомо навіщо.

А, може, Зеленському цього і треба? Може, він просто фанат Путіна, а ми про це досі не знали? Лише здогадувались.

Микола Несенюк, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі