а що для вас щастя?

а закохуватись це приємно. коли ти засинаєш з думкою, про те, що хтось тебе чекає. бажати солодких снів і доброго ранку щодня. знати, що хтось думає про тебе і чекає зустрічі, та і самій рахувати хвилини до наступного побачення. приємно, коли цілують твої губи, з такою любовью, на яку лише здатна людина. а ще пити каву разом вранці. посміхатись один одному, триматись за руки, коли йдете по вулиці, і відчувати, як його рука стискає твої пальці, саме тоді, як ви переходите дорогу. а ще, потайки взяти його записник і на останній сторінці написати:"Я тебе люблю".

коли він гладить тебе по голові, як маленьке кошеня. коли гарячий подих обпікає шию. коли сильні руки, стискають в обіймах, і не вистачає повітря, щоб дихати.

ходити разом на виставки. гуляти по нічному бульвару. вигадувати, як пройде знайомство з батьками. лежати на траві і дивитись на зорі, і все одно, що ти потім захворієш, він вилікує тебе поцілунками.

писати про нього вірші. згадувати перше знайомство. а коли він дивиться на тебе, сонну, с "гривою" на голові і говорить, що ти найпрекрасніша в світі. спати в його футболці. слухати його гру на гітарі, коли він жахливо фальшивить, співаючи пісню саме для тебе - ось найсправжнісіньке щастя в житті.

А що для Вас щастя?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі