четвер, 10 березня 2022 17:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Western Union виходить з ринку Росії та Білорусі

Western Union виходить з ринку Росії та Білорусі
Western Union зупиняє роботу в Росії та Білорусі. Фото: ukrinform

Міжнародна система термінових грошових переказів готівкою Western Union зупиняє роботу в Російській Федерації та Республіки Білорусі.

Ще до цього компанія повідомляла, що засуджує напад Росії на Україну та допомагатиме українцям фінансово. Про вихід з російського та білоруського ринку повідомили на офіційному сайті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карма. Росіяни обстріляли український завод Coca-Cola

Також раніше Western Union скасувала плату за перекази в Україну. Безкоштовні послуги для українців та скасування плати були і від таких міжнародних систем переказу коштів, як MoneyGram, Ria Money Transfer, INTELEXPRESS та TransferGo.

24 лютого о 4:00 Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Western Union виходить з ринку Росії та Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі