пʼятниця, 05 березня 2021 10:26

Власниця найбільших грудей у світі скоїла самогубство
7

Лоло Феррарі / Wikipedia, Getty Images
Лоло Феррарі / Wikipedia, Getty Images
Лоло Феррарі / Wikipedia, Getty Images
Лоло Феррарі / Wikipedia, Getty Images
Лоло Феррарі / Wikipedia, Getty Images

5 березня 2000-го у віці 37 років померла французька актриса Лоло Феррарі. Вона потрапила до книги рекордів Гіннеса як власниця найбільших у світі грудей - 13 кг при загальній вазі 56 кг.

Єва Женев'єв Алін Валуа народилася 9 лютого 1963 року у французькому місті Грасс. Будучи підлітком, працювала моделлю. У 1988-го вийшла заміж за колишнього наркоторговця Еріка Віня, який був на 15 років старший за неї та тільки-но вийшов з в'язниці. Працювала повією, і її чоловік був заарештований за те, що був її сутенером.

З 1990-го зробила 22 пластичні операції та стала власницею силіконового бюста діаметром 180 см. Спочатку справжній був 94 см. Їй доводилося носити спеціально створений бюстгальтер. У результаті операцій страждала на хвороби й жила з тяжким режимом прийому ліків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Крупним планом": відома модель похизувалася сідницями

Після операцій від французького сленгового позначення грудей взяла сценічне ім'я "Лоло" і прізвище "Феррарі". Знялася в кількох порнофільмах.

Використання імені Феррарі, яке виправдовувала тим, що це було ім'я її діда за материнською лінією, призвело до тривалого суду з італійською автомобільною компанією Ferrari, коли модель захотіла запустити лінію спідньої білизни Ferrari Underwear.

Для просування себе 1995 року з чоловіком відвідала Канський фестиваль. Виграла там "Європейський чемпіонат великих грудей". Використала популярність, щоб отримати постійну роль у телешоу Eurotrash на британському каналі Channel 4. Галас у ЗМІ привів до її появи в інших шоу в країнах Європи. Співала і показувала стриптиз у кабаре-шоу.

Вранці 5 березня 2000-го Лоло Феррарі чоловік знайшов мертвою в їхньому будинку в Грассі. Розтин встановив, що померла від передозування антидепресантами й транквілізаторами. Була в депресії. Її смерть визнали самогубством. Її батьки підозрювали, що до смерті причетний чоловік. Вдівець за підозрою у вбивстві був заарештований і провів 13 місяців у тюрмі. Після розслідування з нього зняли всі звинувачення 2007 року.

Зараз ви читаєте новину «Власниця найбільших грудей у світі скоїла самогубство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі